Thursday, October 8, 2009

Persediaan Menghadapi Gelombang Kedua





Sumber : http://www.abim.org.my/

Sempena Majlis Aidilfitri anjuran SERI / SEMI dengan kerjasama BAKA pada 03 Oktober 2009 bersamaan dengan hari sabtu, biro kesihatan dan skuad Prihatin ABIM telah dijemput untuk membuat penerangan untuk menghadapi Gelombang ke-2 H1N1.

Dr. Sharizal Azwan bin Samsudin mewakili biro kesihatan ABIM telah memperincikan tentang bahayanya virus ini kepada hampir 200 orang hadirin yang hadir ke majlis tersebut,manakala sukarelawan dari skuad prihatin mengedarkan surgical mask secara percuma kepada tetamu dan hand sanitizier.

Diharap dengan penerangan ini dapat memberi sedikit pengetahuan kepada ibubapa yang hadir untuk dipraktikkan kepada anak-anak mereka bagi mengelakkan jangkitan tersebut.

4 comments:

Nur Faziha said...

Salam Dr.. dijangkakan bila gelombang kedua datang? terima kasih..

Pootz in Boots said...

nampak macam public dah semakin sambil lewa. Penggunaan mask dalam public transport yang saya gunakan semakin berkurangan dan pagi ni, langsung tiada...

Dr Azwan said...

Nur Faziha : tidak tahu bila. So far cool lagi. Harap2 tak ada.

Pootz : apa khabar? Masih menyusu badan lagi ker. kat hospital pun dah takder orang pakai mask. Staf hospital ajer yg pakai.

Hindi Choti said...



Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

Related Posts with Thumbnails