Tuesday, March 23, 2010

Nasihat dari Wonder Girls... Lagu H1N1..






Salam,

Ni ada sebuah lagu parody tentang H1N1. Beberapa bulan kebelakangan ini, hospital tempat saya bertugas menerima 2 orang yang positif H1N1. Walaupun kadarnya rendah, ia boleh merebak jika tidak dikawal. Oleh itu, dengarlah nasihat daripada lagu ini... Gelak.. gelak juga... :)

5 comments:

mama kimie said...

sangat menarik doktor.. kalau tak sampai mesage lagi tak taula..

Merdayka said...

aslkm,pe kabo ? gambar dato ct gerak2 ? hah ? klik sini http://merdayka.blogspot.com ,ok chow...

Myluv-Sylvia said...

heheh.. ada ke yg tak wash after poo poo? kesiannya orang tu.

pepun thanks doc. saya suke!

Amirah Najihah said...

hihi..mereka comel..

saya dah follow doktor!
the luck 400th follower.hehe..

^^

brat2104 said...

best giler.. nk letak kat blog saya boleh x?

Related Posts with Thumbnails