Tuesday, June 12, 2007

I Tech Clip II Mini - FOR SALE

Assalamualaikum.... To All Bloggers!


Sebenarnya kalau kita cakap pasal bluetooth, terdapat kesukaran untuk pemakaiannya terutama kepada wanita yang bertudung. Ini adalah kerana alat bluetooth ini agak bulky dan kalau perempuan (atau lelaki hehehe) bertudung, memang nampak agak janggal. Anda akan dihujani soalan yang bertubi2 seperti, apa benda yang besar kat telinga bawah tudung tu? atau semalam gaduh ngan laki ke? apasal telinga nampak bengkak semcam jer... atau.. amboiii besarnya subang baru cik Yah...


Oleh itu, izinkan saya untuk memperkenalkan I tech Clip II Mini untuk anda, wanita-wanita yang bertudung. Alat ni macam earphone, kecil, ringan dan mudah. Alat clip tu boleh diletakkan di kolar baju dan wayarnya boleh diletakkan di bawah tudung ke dalam telinga tanpa sesiapa perasan anda sedang memakai bluetooth. Ada punat kecil pada earphone tu, kalau tekan sekali untuk jawab phone dan tekan 2 kali untuk mendail. Ia juga boleh di pairkan dengan 2 phones (1 bluetooth boleh guna 2 phone.. powerr...)


Juga come in handy sekiranya anda seorang doktor pakar bedah wanita juga... anda boleh melakukan pembedahan dan menjawab phone di dalam masa yang serentak (saya ada kawan2 doktor bedah wanita yang membeli daripada saya yang menyatakan kegembiraan mereka setelah mendapat alat ini)... bayangkan, anda bertudung dan tidak ada orang yang sedar anda sebenarnya sedang bercakap di phone! Wow.... Dan alat ini compatible kepada Nokia, Sony Erricsson dan Motorola. No problem...


Untuk sang lelaki pula, alat ini menjadi igauan ramai orang kerana saiznya yang kecil.. kalau anda memakai alat ini, memakai spek hitam, pakai kot dan ada iras-iras muka Keanu Reeves.. orang mungkin akan confius anda dengan Neo @ Mr Anderson dalam movie Matrix... well.. atau mungkin orang akan confius anda dengan lelaki jahat (entah apa nama dia) dalam cerita Matrix tu gak... Mana2 satu pun, anda akan dipandang hebat dan macho... serta perasaan yang anda dapati itu tidak dapat nak digambarkan... perrghh... oklah.. kat bawah ni ada specification dia skit...

Harga Pasaran rm 168.00 ----- Biasa saya jual RM 148....
TAPI Sekarang ------->>>> RM 130.00!! HARGA MENANGIS...

Warranty Original MCM - 1 tahun. Produk boleh di pos ke rumah. Bayaran melalui akaun transfer (email abiteha@yahoo.com untuk maklumat)
SILA BANDINGKAN HARGA -



I-Tech CLIP II MINI

Clip II mini is embedded with multi-point technology which provides one-to-two connections to mobile handsets simultaneously. To use the multi-point connection, the two mobile handsets must support the Handsfree Profile. The special tie clip design + the silicon earphone bud reduces the pressure for the long wear.


Key Features

- Clips comfortably to your clothes

- Uncomplicated single button control

- Pairs with two Bluetooth mobile phones simultaneously

- Buzzer function lets you know when a call is coming through

- Enchanced voice clarity makes it easy to chat

- 4 level volume control

- Mute function

- Rechargeable battery

- Works with compatible Bluetooth phones



Specification

- Bluetooth specification v2.0 class 2

- Supports Bluetooth handsfree profile

- Talk Time: up to 6 hours^

- Standby Time: up to 120 hours^

- Nominal Charging Time: 3 hours - Compatible i.Tech 110 ~ 240Vac switching power charger

- Dimensions (main body): 45 x 22 x 22.2mm

- Weight: 16.5 grams


* To use the multipoint function, the two mobile phones must support Handsfree profile.

4 comments:

Delta said...

Keep up the good work.

siti nadia said...

Assalammualaikum dr.sy ada idea utk earfon for hijabis yg lbh style n mnjdi fenomena wanita bertudung zmn style n fashion ni..sy hnya mampu utk lukis dan imagine sj..krn sy lack of electronic knowledge.sy yakin produk ni mmpu mnjd bualan hangat d sertai promotion n marketing yg mnarik.jika dr mampu hasilkn idea ni.pasti menarik!email sy je k.

Hindi Choti said...


Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

Related Posts with Thumbnails