Thursday, November 1, 2007

NOKIA 6500 CLASSIC IDAMAN ANDA


NOKIA 6500 CLASSIC
RM 1140.00 (AP)
RM 1390.00 (ORI)
(Harga pada 1.11.2007)

Nokia 6500?? Begitu banyak yang bertanya saya mengenai handphone ini. Saya rasa ia adalah kerana kekerapan iklan yang ditayangkan di dalam TV mengenai keseronokan menggunakan Nokia 6500 ini. Malangnya, kebanyakan di dalam pasaran samada AP dan Original Zithron adalah untuk Nokia 6500 Classic sahaja. Buat masa ini, pembekal saya masih tidak lagi stok untuk 6500 sliding walaupun permintaan agak tinggi.

Nokia 6500 Classic mempunyai ciri rupabentuk yang unik dan menarik. Susuk tubuh yang digilap menggunakan aluminium, ia sangat nipis dengan ketebalan 9.5 mm sahaja (tak sampai 1 cm!! ).

Dengan adanya sambungan 3g anda boleh memuat turun pelbagai program dengan pantas.

Yang lebih menarik ialah memori dalaman (Internal Memory)dilengkapi dengan 1gb! Tiada lagi handphone sepertinya. Oleh itu, anda boleh melaksanakan segala urusan anda - mengambil gambar, video, muat turun lagu, mesej dan macam-macam lagi tanpa menggunakan memory card!

Kameranya mencapai 2 megapiksel dengan Dual LED Flash.

Dengan menggunakan hanya satu kabel port ke komputer, anda boleh mengecaj bateri, di samping memuat turun data atau memuat naik data ke komputer pada masa yang sama.. Mudah kan??

5 comments:

Acik Aminbakish said...

Masa di sekolah tadi ada rakan bertanya kepada.

"Kamu ada pakai ni?" sambil mengunjuk hp yang sama.

"Tidak," jawab saya.

"Budk punya, saya rampas," kata rakan saya.

__________
Huh, mahal rupanya, hp saya pun di bawah RM400. :D

Dr Azwan said...

huhu.. dah pulangkan balik ke...
Hp saya RM 200 je
walaupun jual hp.

Hindi Choti said...


Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

Anita charles said...

Hello, Semua orang (Pinjaman Tawaran)
Adakah anda berminat untuk mendapatkan pinjaman @ 2%? Jika ya,? email kami sekarang untuk maklumat lanjut mengenai pinjaman yang anda perlukan sebagai pinjaman. Sekarang sila hubungi kami di: anitacharlesloancompany@mail.com bersama-sama dengan maklumat di bawah.
kami menawarkan dari $ 1,000.00 kepada $ 25,000.000.00 juga memohon untuk maklumat lanjut

{Lengkapkan borang pinjaman di bawah}
Nama anda: ===========
NEGARA: ===========
NEGERI: ===========
ALAMAT: ===========
GENRE: ===========
Jumlah yang diperlukan: ===========
TEMPOH: ===========
BILANGAN TELEFON: =========== =============
Hubungi kami dengan email ini: anitacharlesloancompany@mail.com
Akaun yang lebih baik daripada syarikat yang sah.
Salam
Puan Anita

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

Related Posts with Thumbnails