Monday, October 6, 2008

Selamat Hari Raya Aidilfitri



Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Maaflah kepada semua teman pembaca sebab dah lama tak update blog.

Bukan apa.. kome sebok benor seminggu sebelum raya tempoh hari. Siap amik cuti lagi. Kena antor kuih raya kepada pengedar.

Maaflah kepada para pengedar dan pembeli kuih raya yang tak dapat full amount yang diorder terutama 4 hari terakhir sebelum raya. Ada order 50 bekas dapat 45 bekas jer. Maaf lah sesangat. Aida di Johor order saat-saat terakhir 11 bekas dah jadi 8 bekas sahaja. Maaf ye Aida.

Ummusofeya kerja full blown 5 orang - 3 orang pekerja campur saya dan isteri = 5 orang pekerja. Itupun dah tak cukup tangan. Semuanya tidur 3 jam - 4 jam sehari jer nak siapkan order.

Mujur tak ada orang order cacing nak dekat raya. Kalau tak, saya memang tak sempat ke sana sini dah nak hantar cacing.

Apapun pengalaman berniaga kuih raya tahun ini banyak mengajar tentang pengurusan masa dan kewangan. InsyaAllah tahun depan kami akan lebih matang dan lebih bijak mengangani masalah ini

Sempena bulan Syawal 1429H saya dan keluarga mengucapkan Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin. Semoga dipanjangkan umur agar dapat berjumpa lagi di Ramadhan tahun hadapan InsyaAllah.

Wassalam.

5 comments:

kumb@ng said...

Selamat Hari Raya doc... :)

RAFIDAH AB. MALEK said...

Salam Dr Azwan, kenal saya lagi ke? Kawan lama SRKBS1. Sungguh kagum dengan penulisan Dr, teruskan usaha ini. Salam Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin

Dr Azwan said...

Kumbang : Slamat Hari raya

Rafidah@nonet : Hehehe.. ingat lagi. Nama glamer awak pun ingat lagi. :) nombor dah tukar ker? Nombor lama saya masih simpan lagi. Kalau free contact : 012-9597074. Kirim salam kat hubby. Ada facebook?

rafidah said...

Doc, mungkin 2nd komen yang saya post sebelum ni tersangkut kat mana2 :)..btw, kagum tul sebab ingat nama glamer saya tuh, cuma silap eja sket ie: nonit, not nonet hehhe tapi tak kesah lah nak panggil cemana sekalipon, yang penting doc ingat !! hehe
menjawab persoalan doc tu...no hp saya masih lama (013-397XXXX) ada tak no ni, kalau takde nanti saya sms. Lagi satu, facebook ada, guna nama original ye.... ;)

Hindi Choti said...


Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

Related Posts with Thumbnails