Friday, July 31, 2009

Mencari Pekerja Untuk Buat Kuih Raya - Cepat!




Salam.

Jika ada sesiapa yang ingin mencari duit raya lebih tahun ini, saya sedang mencari dua orang pekerja sepenuh masa (wanita) untuk membantu saya untuk membuat kuih raya tahun ini.


Kriteria Utama :
1. Rajin. Kalau malas, asyik bergayut hp ngan lelaki - tak payah mintak kerja ni.
2. Boleh bekerja sendiri - kami tak boleh mengawasi anda sepanjang masa.
3. Berpakaian sopan dan bertudung.
4. Suka menyanyi kat dapur akan dipertimbangkan.
5. Sepenuh masa
6. Lepasan SPM/diploma/ijazah yang masih mengganggur amat digalakkan.
7. Bujang - tempat tinggal disediakan

Tempat tinggal : Disediakan, termasuk TV, DVD dan Astro (Disney channel & kartun).

Tempat : Cheras, Kuala Lumpur.

Makan : Masak lah apa2 yang ada kat dapur tu.. tak kena extra caj pun.

Mula bekerja minggu ini atau minggu depan sehingga 3 hari sebelum raya.

Skop tugas mudah :- buat kuih raya sampai siap, termasuk membungkus, kemas dapur.

Gaji : RM 1200 seorang (minggu depan hingga 3 hari sebelum raya). Bayaran selepas tugas habis. Advance dipertimbangkan mengikut hari bekerja untuk membeli barang-barang raya.

Masa bekerja : tidak tetap. Bila nak dekat ngan raya, order banyak sampai tak menang tangan.

Cuti : boleh dipertimbangkan untuk beli barang2 raya.

MC dan sakit : Ada doktor oncall-in-house.

7 comments:

--{-@ Zaity @-}-- said...

Salam Dr. tahun ni kuih apa yg ada..

dayah hanafiah said...

kalau saya nak keje boleh ke???hehehehe...=)...nak tanye la kak azah beli mixer tu kat mane ye??dan brape harga mixer tu??

Dr Azwan said...

Zaity - tengah nak congak2 kuih apa nak buat. marble cookies akan dibuang. susah nak buat

dayah : Sapa pulak nak jaga kedai hp tuh. Jaga kedai lagi rileks kan. Gaji sama gak.. duit raya ada jugak nanti :) beli kat CKE tapi kecik punya. Harga dalam 1300+

MIRA said...

saya berminat...macam mana nk hubungi?
ini email saya: kaha_mira@yahoo.com

--{-@ Zaity @-}-- said...

ayOOO.. tertekannyer kueh feberet takder, tolongla dokter jgn singkirkan itu marble cookiesss... huuuuuuwaa

deeyarn said...

Salam Dr,
baru jumpa info, utk pekerja kuih raya tu kalau ada partime contact saya. ni email saya: deeyarn@yahoo.com
tq

Hindi Choti said...



Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

Related Posts with Thumbnails