Wednesday, September 26, 2007

Peluang Pekerjaan di Klinik Idzham, Kota Damansara

(Iklan Jawatan ditutup pada 01.01.2010)

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh,

Perhatian kepada semua pengunjung blog, buat masa ini terdapat 5 kekosongan jawatan untuk pembantu klinik di Klinik Idzham, Kota Damansara.
Untuk pengetahuan semua klinik 24 jam ini merupakan cawangan yang ke 10 daripada rangkaian Klinik Idzham Sdn Bhd. Ia merupakan syarikat 100% bumiputera Islam dengan pekerjanya 100% bumiputera Islam termasuk doktor-doktor yang bertugas.

Telah bertapak di dalam industri sejak 80an (Lebih dari 20 tahun) dan merupakan antara leader didalam industri ini. Cawangan utamanya ialah di Taman Melawati dan ibu pejabat terletak di Medan Idaman, Gombak. Di antara cawangan2 lain ialah di Pandan Indah, Pandan Jaya, Danau Kota, Taman Setiawangsa, Taman Kosas, Bukit Antarabangsa, Damansara Damai dan Kota Damansara.

Berikut adalah butiran lanjut berkenaan dengan jawatan ini:-
Jawatan : Pembantu Klinik Sepenuh Masa
Jumlah kekosongan : 5 kekosongan
Syarat:-1. Perempuan melayu
2. Wajib bertudung ketika bekerja
3. Atitud dan disiplin yang baik
4. Mahu belajar dan boleh menerima teguran
5. Boleh bekerja mengikut shift
6. Sekurang-kurangnya SPM - Matematik P8, Bahasa Melayu P8 dan Bahasa Inggeris P8
7. Yang berpengalaman digalakkan memohon
8. Sekiranya SPM gagal - Yang berpengalaman bekerja di klinik akan dipertimbangkan

Gaji, Elaun dan bonus:Gaji Basic : RM 650 (Tiada pengalaman)
Elaun Kola : RM 30 / bulanan
Elaun Uniform : RM 50 / bulanan
Elaun tambahan RM 100 untuk menjahit uniform - sekali sahaja
Elaun tambahan RM 100 untuk menjahit uniform mengandung -untuk sekali mengandung shj
** Elaun uniform dan kola diberi setelah disahkan di dalam jawatan**
Elaun buka puasa dan Sahur RM 12 sehari selama bertugas
Kenaikan gaji RM 50 setiap tahun mengikut prestasi
Kenaikan gaji RM 70 setiap tahun selepas 10 tahun bekerja
Duit raya setahun sekali - bergantung kepada keadaan
Duit bonus setahun sekali - bergantung kepada keadaan

Lain-lain imbuhan:
Potongan SOCSO dan KWSP setiap bulan
Potongan KWSP sebanyak 15% setelah 5 tahun bekerja
Setelah berkhidmat 5 tahun - Polisi Insuran hayat percuma bernilai RM 20,000.

Cuti:
Cuti rehat - 12 hari setahun (tidak termasuk cuti mingguan)
Cuti MC - 14 hari
Public Holiday - Cuti atau dibayar overtime
Cuti bersalin : 60 hari bergaji penuh - untuk 5 anak sahaja.

Shift :
Terdapat 3 shift.
Pagi : 8 jam (dapat cuti 1 hari
Petang : 7 jam (dapat cuti 1 hari)
Malam : 10 jam (Dapat 3 hari cuti tidur)

Tempoh percubaan:
Tempoh percubaan untuk pengesahan didalam jawatan ialah 4 bulan -6 bulan mengikut prestasi kerja.
Semasa tempoh percubaan - anda akan dihantar ke cawangan klinik Idzham untuk proses pembelajaran. Kenderaan disediakan.

Suasana kerja :
Suasana kerja yang baik. Sambutan Berbuka Puasa dan Sambutan Hari Raya setiap tahun bersama-sama staf di cawangan lain untuk mengeratkan Sillaturrahim.


Sesiapa yang berminat atau mempunyai pertanyaan, anda boleh menghubungi saya Dr. Azwan 012-9597074 atau email resume ringkas anda kepada abiteha@yahoo.com. Sila tinggalkan no telefon anda untuk kami hubungi. Satu temuduga akan dijalankan pada tarikh yang akan ditetapkan di klinik Kota Damansara.

21 comments:

Raiyan said...

keje kosong...saya hantar resume yer.test power.heheh.

putri said...

elaun kola tu apa?

Dr Azwan said...

Raiyan: jangan aa antar resume. segan aa saya nak tolak... hehe

Putri : Cola bukan kola. Saya salah taip - saya agak2 la - cost of living allwance - elaun sara hidup. Kerja kerajaan pun ada.

qaseh said...

salam Dr, Dr nk yg full time sj ke??yg part time xnak eh??

cahaya said...

Assalamualaikum Dr,saya sekarang bekerja sebagai staff nurse,tetapi tgh cari kerja untuk br part time.Dkt clinic kota damnasara ada vacancy untuk part time nurse..?.terima kasih

mardiana said...

smkom.dr,,,ada lg ke jawatan kosong kt kota damansara...sya fresh graduate..mau cr keje

nana said...

Salam Dr. ade nak amek dietitian tak? part time ke locum ke :p tgh amek master. bosan nak keje :D

Anonymous said...

Salam Dr, sy berminat memohon, skrg ni sy xde keje tgh tnggu offer Hosp. Klu part time je ade x?

kisahkitaberdua said...

assalamualaikum...sapa post graduate nursing..saya berminat nak keje kat klinik nie...saya da hantar resume via email...hope dapat feedback..saya boleh di hubungi di 0179039199 or c_ain@ymail.com

Anonymous said...

Assalamualaikum...

Dr...saya berminat untuk bekerja diklinik doktor.Buat pengetahuan Dr saya baharu tamat belajar di Kolej Kejururawatan Seri Manjung.Sekiranya ada kekosonga boleh Dr hubungi saya di talian 014-8151917.Terima Kasih.

ielaaziela said...

assalamualaikum dr.. sy azilawati bt adzmi.fresh graduate nursing dr segi college. dekat klinik dr ada lg tak kje kosong?klu ada inform sy ye. 0174011351,tq dr..

Nurul said...

part time x offer ke??byr /hour???

Anonymous said...

salam dr . sy nadia . pljr lepasan diploma dr universiti mahsa , masih ade kerja kosong tak disini ? sy telah lulus LJM pd Jun lps . sy tggl di sg buloh . sila hubungi sy sekiranya ada jwtan kosong ye 0176759374

lili said...

assalamualaikum doctor, kalau nak mohon buat locum boleh? saya medical officer.. bercadang nak bekerja lebih masa nak buat locum di klinik. kalau memerlukan locum doctor, boleh lah hubungi saya 0123810424

iyda said...

Dr ade kerja part time x....??klu memerlukan hubungi sy di 01127127179

Hindi Choti said...


Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

Celine Syin said...

Why only Malay Ladies.?
Wish to apply but only for Malay Ladies

Celine Syin said...

Why only Malay Ladies.?
Wish to apply but only for Malay Ladies

Celine Syin said...

Anyway, if need Chinese ladies pls contact me 0162789972
Been working at PHKL,Klinik Chong (Bangsar), Klinik Lee & Goh (Bangsar).

Celine Syin said...

Anyway, if need Chinese ladies pls contact me 0162789972
Been working at PHKL,Klinik Chong (Bangsar), Klinik Lee & Goh (Bangsar).

Related Posts with Thumbnails