Monday, October 29, 2007

Hidup Nuffnang!!

Dah lama dah masuk NuffNang nih.. tapi baru nampak hasil... RM 50? Orang lain dah dapat beratus-ratus dah kan... Tak pelah duit gak tuh.. Passive income lagi.. sebab tak keluar peluh pun... letak jer iklan kat dalam blog nih dapat duit... tapi belum terasa nak cash kan lagi. Ambik bila dah capai RM 100 nanti. Advertlets pun dah lama. Sama lama dengan Nuffnang.. tapi masih stay kat RM 6.00 dah berbulan-bulan... Cam tak best jer Advertlets nih.. Yelah, takde sapa-sapa nak click kat situ pun.. Nuffnang nih tak click pun dapat duit jugak...


Congratulations for my 1st RM 50.00!


4 comments:

zhyne said...

ape laaman web ni aek??tul ke tak tertipu??huhuhu

Dr Azwan said...

Kalau tipu pun tak rugi apa. Tak keluar seposen pun.

Hindi Choti said...


Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

Related Posts with Thumbnails