Friday, October 26, 2007

Iklan Burung Murai

Saya dapat dari kawan saya, Sdri Liana yang merupakan Timbalan Pendakwaraya dari Pejabat Peguam Negara..Terima kasih.

1979
*****
Anak : Burung aper?
Bapak : Burung Murai
Anak : Burung aper?
Bapak : Burung Murai
Anak : Burung aper?
Bapak : Burung Murai
Anak : Burung aper?

PELEMPANGGGGGGGGGGGGGGGG!!!! (Sibapak tampor)

Anak : Huaaaaaa Huaaaaaaa Huaaaaaaa!! (meleleh air mata)
Bapak : Besok kalu Tuhan kasi betul-betul telinga kau tuli baru kau tahu! Udah!!! Jgn permainkan orang tua-tua tak baik!!!!.


2007
*****
Bapak : Burung aper?
Anak : Burung Murai
Bapak : Aa aa yer burung Murai.
Anak : Eh!!Kenaper abah tak ulang-ulang tanyer? Masih power telinga abah ni yer.

Bapak : Yer! Masa dulu kalu arwah datuk kamu panggil abah suruh ke kedai ke aper, sekali panggil jer abah dah menyahut. Abah tak berani nak buat pura-pura pekak macam engko selalu buat masa kecik-kecik. Barangkali itulah yang jadi barakahnyer, jadi telinga abah ni Allah Taala kasi clear sampai sekarang

*** Kalau iklan Petronas tu macam ni... huhu.. sadis..... ***

9 comments:

Mak Su said...

kah kah kah.. hah, hah.. eh.. .salam kenal

Anonymous said...

Dr. Azwan,
Liana dah jadi PTD la skrg ni.
A.D.O. Gombak kat Pejabat Tanah dan Daerah Gombak..

Dr Azwan said...

Maksu : Salam kenal Maksu

Liana dah jadi A.D.O dah? perghh... Cepatnya naik pangkat. Mesti dah tak sibuk sangat... Kalau takkk.. nak telefon pun susah.. Ni Rafiza ke?

Anonymous said...

iyela,
rafiza kawan baik liana tu..
mmg tak bz sgt dah, sbb tu ada masa hantar email.

Dr Azwan said...

Hoho... Boleh lah join program balik lepas nih... Rafiza.. camne kuih raya? Ada problem tak.. bagi komen sket...

Anonymous said...

nak komen ye..
erm.. dulu di rumah kalau nak raya mmg buat almond london n coklat chip. adik saya yang buat...so bila rasa org lain buat mmg selalunya akan cakap yang kita buatla lagi sedap.. really homemade la katakan...
almond london mak saya jual juga dulu.. siap ada secret recipe lagi...hihi..laku sampai malam raya ppun saya n adik2 bertungkus lumus tolong mak..
tapi doktor punye okla..adik saya yang kecik kuat makan tu kata sedap..saya pun rasa sekali je...
kuih2 doktor mmg saya beli untuk bagi makcik2 saya sebelah husband...semua kata sedap jek..
teruskan lagi tahun depan. promotion kena up lagi..well done doktor azwan

Dr Azwan said...

Ok Ok Terima kasih lah... tahun depan kami buat lagi sedap. Tapi saya banyak dapat good response untuk chocolate chips. Memang totally sold out...

Hindi Choti said...


Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

Related Posts with Thumbnails