Wednesday, November 19, 2008

LEMBU KORBAN UNTUK DIJUAL!!






Salam,

Sempena Sambutan Aidil Adha yang bakal menjelang, saya dan dua orang rakan kongsi iaitu Haji Kamaruddin dan Haji Ishak ada menjual lembu untuk tujuan penyembelihan korban.

Harga seekor lembu di dalam lingkungan RM 2400.00 termasuk pengangkutan.

Berat seekor lembu bermula daripada 200 kg ke atas.

Kami juga ada menyediakan perkhidmatan ibadah korban untuk anda. Satu bahagian ialah RM 350.00. Hasil korban akan diagih-agihkan kepada rumah anak-anak yatim, rumah kebajikan dan fakir miskin di sekitar lembah Klang.

Sila hubungi saya seperti di bawah. Klik untuk besarkan gambar di bawah.



Wallahu Alam.

8 comments:

~PakKaramu~ said...

Assalamu'alaikum Wr,Wb

Selamat sejahtera Dr, Al Hamdulillah Ada juga orang kita yang berniaga yang berpelbagai bagi kemudahan umat islam untuk meninggikan ekonomi orang melayu islam

Al Hamdulillahi Rabbil 'alamiin !
Ya Allah ya Tuhan kami Engkau selamatkanlah perniagaan Dr ini, sesungguhnya apa yang di lakukannya adalah fardhu kifayah terhadap umat Muhammad ini

Amin, amiiiin Ya Rabbal 'alamiiin !

Nazira Noran said...

Jual lembu pula Doctor? hihi aktif betul!

Anonymous said...

Salam Dr. Azman,

Just wondering are you a real doctor, I mean a medical doctor or a Phd. holder?

Dr Azwan said...

Pak Karamu : Salam Pak, Amin. Terima kasih atas doa pak. Amat-amat memerlukannya sekarang. Terima kasih. Boleh jumpa dan minum skali untuk bincang peluang bisnes kalau ada. (tapi saya tak buat MLM)... :) Dr Azwan 012-9597074

Nazira : Kena carik bisnes yang saya boleh dipanggil dalam radio 24 untuk ditermuramah.. Bisnes cacing tak boleh.. hehe..

anon : cuba teka... jeng jeng jeng..

Anonymous said...

Salam Dr Azwan,

How silly of me asking if you're a medical doctor or a PHD holder.
Of course you are a medical doctor!
Tapi you involved in banyak business lain, kan. A very active and productive doctor indeed.

Well, good luck and semoga sukses selalu, insyaAllah.

Dr Azwan said...

Medical doctor. Kalau tak, quite difficult to discus about medical subjects dalam blog ni. BTW, use id next time, so senang nak identify you. Kalau guna anonymous susah nak kenal :)

maknun said...

salam,

saya ingin menawarkan harga lembu hidup rm 7.50 sekilo, lokasi kandang di negeri sembilan, boleh datang tengok jika serius, ready stok, call 019 3475283 iskandar

maknun said...

salam,

saya ingin menawarkan harga lembu hidup rm 7.50 sekilo, lokasi kandang di negeri sembilan, boleh datang tengok jika serius, ready stok, call 019 3475283 iskandar

Related Posts with Thumbnails