Tuesday, April 10, 2007

Mixer Roti Kapasiti Tinggi Untuk Dijual

Assalamualaikum WBT..

Di sini saya sertakan gambar mixer kepunyaan saya, dengan kapasiti 15 Liter (2.5-3.0 kg) yang baru berusia 4 bulan (masih dalam warranty). Saya ingin menjual dengan harga RM 900. Harga baru di dalam pasaran ialah RM 1200+.

Tujuan saya menukarnya kerana, buat masa sekarang kapasiti 2.5-3 kg yang ada adalah terhad walaupun saya mix 2 kali sehari. Permintaan ban dan roti yang tinggi daripada pelanggan memaksa saya menukar kapasiti mixer yang ada. Saya ingin membeli mixer baru dengan kapasiti 5 kg.

Berikut adalah gambar mixer yang telah saya beli. Malahan, saya telah meminta juruelektrik memanjangkan wayar mixer sehingga lebih 5 kaki supaya mudah untuk disambung ke punca elektrik. Segala urusan pengangkutan akan saya uruskan. Sila hubungi saya 012-9597074 untuk keterangan lanjut.

Terima Kasih.

3 comments:

anis said...

saya mmg nak beli mixer skang tp mixer yg dr. offer ni besar sgt untuk saya yg baru nk bertapak nih :)
kalo boleh berkongsi, kat mana dr. beli mixer tu?
lawat blog saya di http://bakingisfun.blogspot.com

pakupakis said...

Dah jual ke?

Dr Azwan said...

Tak jadi jual en pakupakis. Saya sekarang guna buat cookies. :) Terima kasih krn bertanya.

Related Posts with Thumbnails