Monday, May 14, 2007

Happy Birthday!

Assalamualaikum Wbt...
Hari ni 14 hb Mei 2007, merupakan harijadi saya... hehe.. Orang tua cam saya pun sambut birthday gak... Baru-baru nih isteri saya buat birthday party kat rumah family di Taman Salak Jaya, Salak Selatan.. Actually join birthday party dengan adik saya Nur Sharlina Bt. Samsudin (kawan-kawan SMAKL panggil dia Shenna) pada 12 hb Mei 2007, beza 2 hari jer.
So.. sempena hari jadi saya nih.. saya nak isytiharkan pembukaan terowong SMART kat Jalan Tun Razak... dan kedua saya letakkan lagu-lagu nasyid di dalam blog saya... so anda boleh appreciate lagu-lagu nasyid yang agak kontemporari daripada blog saya ni.. kalau tak suka bagitau... Kalau saya rajin InsyaAllah saya akan update kan lagu2 nasyid ni...
Pagi-pagi 14 hb Mei pukul 8.00 pagi saya dah lalu kat kat Jalan Tun Razak (balik kerja)... konon-kononnya nak rasmikan pembukaan terowong SMART... Nampak saja terowong SMART, saya pun terus masuk ke dalam laluannya... Nampak dah, ada 1 kereta Mercedez dan 1 BMW 7 series masuk ke laluan yang sama di depan saya... kereta mewah tu di tahan oleh 5 orang yang jaga kat pintu masuk... Apa yang dicakapkan tak tahu... Depa angkat tangan lepas tuh kereta mewah tu pun jalan laju je masuk di dalam terowong...

Saya pun lalu kat depan 5 orang yang dok tunggu depan terowong... Pengawal yang pertama tuh saya angkat tangan... fuuhhh.. lepasss... Tiba-tiba yang lagi 4 tahan...

Saya berhenti bukak tingkap... "Nak pergi mana encik?", pengawal tu tanya...

"Saya nak ke Salak Selatan", saya menjawab....

"Encik, pagi nih kita buka untuk perasmian sahaja... untuk public pukul 3 pm nanti... ", dia tersenyum....

Saya tutup tingkap dan memecut ke laluan keluar belah kiri dengan wajah yang begitu control..... 30 saat lepas tuh baru si Kiran ngan Khairil dari radio ERA bagitahu pasal pembukaan terowong SMART pukul 3 untuk orang ramai.... Geram betul kat K&K sebab lambat sangat bagitahu....

Ok lah.. Selamat mendengar lagu nasyid... nanti saya update lagi.. gambar birthday tak der lagi... kalau ada masa saya masukkan this week...

8 comments:

Maizul said...

Selamat Hari Lahir. Semoga Panjang Umur Dan Dimurahkan Rezeki.

Dr Azwan said...

Terima kasih Maizul.. jemput datang blog saya lagi ye.. thanks

Jie said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran..semoga di tetapkan iman, sihat tubuh badan, rezeki seadanya ..kesejahteraan dunia akhirat...

Dr Azwan said...

Terima kasih Jie... may Allah bless u too...

Dik Mal said...

Salam Dr,

Selamat Hari Lahir. Semoga panjang umur murah rezeki. :)

Dr Azwan said...

Lama dik mal tak nampak... bz ker?

Dik Mal said...

short sem dh mula la dr :) ... tu ilang2..nak tinggal komen pun kadang2 tk berkesempatan..

Hindi Choti said...


Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

Related Posts with Thumbnails