Sunday, May 6, 2007

My 1st Potato Buns

Assalamualaikum...

Minggu lepas saya start buat Potato bread saya yang pertama. Oleh kerana ini percubaan saya yang pertama, saya mulakan dengan 1.5 kg tepung dulu. So potato flake yang saya guna tidak lah berapa banyak. Walaupun begitu, sebagai doctor cum chef, terdapat 3 orang pelajar yang menuntut ilmu daripada saya (walaupun 1st time buat)... Student no 1 - my wife... no 2 - mak saya.. student no 3 - my biras... well, its a free lesson anyway... tak pe lah.. next time saya kenakan bayaran untuk mengajar... Hasilnya.. 2 1/2 loyang... yang 1/2 loyang tuh saya hadiahkan kat adik beradik saya yang asyik kelaparan kat rumah mak... bakinya saya jual dengan harga RM 1.20 untuk setiap 4 buah potato bun per pack. Licin....

Ok la kot kan... nampak cam sedap tapi biasa jer....... ehem ehem...

The same buns... tapi different angle
..... sapa nak tempah!..

4 comments:

zul said...

dr, tak nak bagi resepi ke... nampak cam sedap jek.

Dr Azwan said...

Resepi... erkk ... kena carik.. manalah saya letak minggu lepas.. maklumlah.. buat setahun sekali.. hehe :)

Hindi Choti said...


Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

Related Posts with Thumbnails