Friday, February 22, 2008

NO PHONE VIP DAN VVIP untuk DIJUAL!

Assalamualaikum kepada semua pembaca...

Ni ada promosi sikit. Sesiapa yang ingin membeli nombor telefon VVIP dan VIP Celcom prepaid xpax, boleh hubungi saya. Harganya juga tertera di bawah. Tarikh luput di antara Mei 2008 - Nov 2008. Semuanya first hand.

Sangat sesuai untuk calon-calon pilihanraya, bisnes, kegunaan sendiri dan pasangan.

VIP 1 (Harga RM 38)

013 - 3 0909 16

013 - 3 0909 17

013 - 30 8989 7 (TELAH DIJUAL)

013 - 30 8989 4

013 - 30 8989 2


VIP 2 (Harga RM 48)

013 - 6 9 666 38

013 - 66 1 66 58

013 - 6 914 666

013 - 66 11 6 1 8

013 - 696 888 3 (TELAH DIJUAL)

013 - 673 999 0 (TELAH DIJUAL)


VVIP special untuk 2008 !!
(Harga RM 68)


013 - 3 08 99 08

013 - 66 040 66

013 - 66 11 66 7

013 - 66 1 333 4

013 - 666 1 44 3


VVIP Super Special 2008!

013 - 66 15 666

(Harga bergantung kepada pembida tertinggi : Bermula pada harga RM 188)

Hubungi saya : 012-9597074 atau email ke abiteha@yahoo.com untuk bidaan dan pertanyaan.

Boleh deposit wang ke dalam akaun Shahrizal Azwan Bin Samsudin :-

Akaun semasa maybank : 146 00000 981 00

Akaun Semasa CIMB : 5643 8810 0840

Urusan penghantaran di dalam masa 3 hari.

Activation oleh saya sendiri. Belanja poslaju adalah ditanggung.




11 comments:

mohdnasriq b.abd.razak said...

bro...
no blkg 3555 ada x?
kalau ada email k..
mohdnasriq@yahoo.com

Anonymous said...

friend....
back last 4digit is 2277 got o nop??
if got please the pack num and amount
to lcs2277@yahoo.com
thank......

Dr Azwan said...

so far dont have. I let u know if I have. Thanks

Anonymous said...

helo dr...klu ade no blkg 1717 atau pun 2323...email or ym me at zechnar@yahoo.com

tq.cikgu wan

mat_salleh said...

no..fon kembar77...?xde ek email:mohdsalleh.lc@yahoo.com

tanpagraviti said...

doc, xpax versi universiti punya ade x? kalo ade tolong bgtau doc.. saye sanggup bayo lebey :P

ghost_MaR said...

salam ...
saya tengah cari celcom U of X ...
yang jual kat kampus x cun langsung nombornya sbb free ...

Dr ada x jual ???

firdausameral said...

bro aku nak jual no 0193000529 harga rm300.00 sapa berminat call aku

achik said...

ada jual no vip mxs x??

Anonymous said...

ada.. 0174000029... nak ke

Hindi Choti said...


Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

Related Posts with Thumbnails