Monday, August 4, 2008

Home Alone... Kisah Benar!






Salam,

Pernah tengok cerita Home Alone tak? Filem lucu lakonan MaCaulay Culkin, seorang budak yang nakal tertinggal kapal terbang ketika seluruh ahli keluarga bercuti ke luar negara. Kemudiannya budak comel tapi nakal itu terserempak dengan 2 orang penjahat atau perompak yang baru keluar penjara.

Dengan kelicikan dan kepintaran budak itu, akhirnya penjahat itu berjaya dikalahkannya. Ada 3 sekuel Home Alone yang kemudiannya berakhir dengan peristiwa gembira.

Rupa-rupanya di Jerusalem Israel, satu pasangan yang di dalam perjalanan bercuti ke Eropah, teringat untuk membawa kesemua 18 bagasi pakaian mereka tetapi tertinggal seorang anak perempuan mereka berusia 3 tahun!

Serupa dengan jalan cerita filem Home Alone itu, mereka terlambat datang ke lapangan terbang dan bergegas untuk mengejar flight perjalanan ke Paris. Ketika masuk ke pintu masuk, mereka tertinggal seorang lagi anak mereka daripada 5 orang semuanya.

Kehilangan budak perempuan itu disedari oleh seorang polis beronda yang melihat dia berjalan berseorangan di lapangan tersebut.

Lebih teruk lagi, pasangan itu tidak perasan kehilangan seorang daripada anak mereka sehingga diberitahu oleh seorang krew kapal 40 minit setelah berlepas di udara!!

MasyaAllah!!

Sumber

4 comments:

marinahunny said...

salam doc,

klakar plak citer tu..fyi, saya selalu baca blog doc tapi knp doc x reply jwpn utk soalan2 ni :- http://drazwan.blogspot.com/2008/01/mengira-waktu-subur-wanita.html

suehoney said...

macam mana mak ayah dia boleh terlupa anak dia ya. heran..heran..hari2 aku tengok muka anak aku time dia tido. aku tengok tak pernah puas. mana mungkin mak ayah boleh lupa anaknya walaupun untuk seminit dua. heran..heran..

Dr Azwan said...

marina - rasanya dah balas. Cuba cek

suehoney : heheh.. dia dah terbayang Paris... anak pun bleh lupa..

Hindi Choti said...


Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

Related Posts with Thumbnails