Sunday, May 20, 2007

Terima Kasih Pn Neta Suryana dan Cik Akmal


Assalamualaikum...

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Pn Neta Suryana (zufayri.fotopages.com) dan En. Kamil (suami) kerana membeli Sony Ericsson w800i daripada saya melalui blog ini. Diharap puan berpuas hati dengan telefon bimbit tersebut.


Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada cik Akmal dari PUSRAWI Jalan Tun Razak kerana telah membeli Sony EricssonK750i baru-baru ini.. dan telah menempah satu lagi K750i untuk kawannya... Jazakillah...

Wassalam

1 comment:

Anonymous said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

pengkhususan Syarikat.
1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

Related Posts with Thumbnails