Sunday, October 21, 2007

IKLAN PROTON - PAKAI TALI PINGGANG KETIKA MEMANDU

ASSALAMUALAIKUM...

Orang semua ramai dah balik KL. Tapi sapa sapa yang nak sambung cuti dan baru nak balik kampung, jemput-jemputlah menonton youtube nih. Kelakor... seram pun ada gak... Ini iklan daripada Proton.. tak perasan pulak keluar masa raya baru-baru nih... Ingat.. Pakai tali pinggang keledar.


3 comments:

Anonymous said...

Menarik jugak iklan ni. Boleh lawan iklan raya Petronas ngan TV3.Cuma, doktor, semasa saya kat kampung saya tak tengok plak iklan ni..hehhe

arsaili said...

baru 1st time tengok iklan nih..bali malaysia raya baru2 ni tak nampak plak...selamat hari raya maaf zahir batin

Ani said...

Assalamualaikum doktor
Saya seorg pnghidap jantung bengkak sebelah. Keadaan ini mnyebabkn tekanan darah saya diparu2 tinggi. Untuk pngetahuan doc tekanan darah saya mmng rendah sjak dari kecil lagi. Pada tahun 2007 ketika saya mngandungkn ank bongsu saya seluruh anggota bdn saya bngkak2 tp saya blom tau lg yg saya mnghidap bngkak jntung. Ini kerana susur galur keturunan saya tidak ada yg berpnyakit jantung cuma kncing manis dan darah tinggi. Pertanyaan saya kenapa air dalam badan saya tidak lawas dgn swajarnya sdangkn doc telah mmbekalkn pil lawas kencing untuk saya. Air kencing saya akan lawas 10 hingga 20mnt skali dalam masa 2 hingga 3 jam apabila saya mngambil dos lawas kencing sbnyk 2 biji skali mkn bukan 1/2 biji sepertimana yg telah doc ttapkn.

Related Posts with Thumbnails