Friday, March 14, 2008

MENANGI NO VIP CELCOM XPAX !!

SEMUA PEMBACA BLOG DR AZWAN !!

CEPAT! CEPAT! CEPAT!
SERTAI PERTANDINGAN DI BLOG INI!

Syarat-syarat pertandingan :-

1. Anda adalah pengunjung blog "Selamat Datang ke Blog Dr Azwan" yang berasal dan ketika ini berada di Malaysia.
2. Sekiranya anda seorang rakyat Malaysia yang sedang menetap di luar negara i.e Nadlique di Australia :) - peluang anda masih terbuka tetapi anda harus mempunyai seorang proxy di Malaysia untuk saya hubungi.
3. Anda mesti membaca artikel yang saya tulis yang bertajuk "PENDIDIKAN DAN NILAI SEORANG MANUSIA"
4. Selepas membaca artikel tersebut anda dikehendaki meninggalkan komen anda di situ secara bernas dan kreatif.
5. Ia mestilah berkisar tentang tajuk dan isi tersebut.
6. Sila letak nama dan no. telefon @ EMAIL setelah tamat komen tersebut untuk saya hubungi setelah tamat pertandingan.
7. Tarikh tamat pertandingan ialah 22 March 2007
8. Pertandingan juga akan tamat setelah komen daripada pembaca mencecah ke 40 orang.
9. Keputusan adalah muktamad. Bantahan tidak diterima. Email, surat layang dan saman mahkamah tidak akan dilayan.
10. Komen yang berunsur fitnah, politik perkauman atau yang boleh menyebabkan ketegangan antara kaum tidak akan disiarkan.

BACA SEKARANG!

Pemenang yang memberi komen yang paling baik akan memenangi
NO. VIP CELCOM XPAX PERCUMA
013 - 673 999 0
(Yang bernilai RM 88)!!
Pengaktifan dan penghantaran pos adalah PERCUMA!.
Mudah! Cuma tinggalkan komen anda... Cuma 5 minit daripada masa anda sahaja.
Selamat Mencuba.

6 comments:

Anonymous said...

Fuhh, bestnya. Nama saya disebut :)

syamsul said...

Salam, Dr Azwan. Memang benar firmanNya bhw Manusia adalah ciptaan terbaik dari makhlukNya.Kurniaan akal (bukan sekadar otak) yg membezakan ciptaan Tuhan. Pengalaman peribadi, pernah bersahabat dgn bunian (ketika itu seakan merasa bangga kerana ada sahabat dari dunia halus). Tetapi, yg sebetulnya org bunian tersebut yg berasa bangga bersahabatkan seorang manusia. Akan tetapi ciptaan terbaik ini boleh turun 'darjatnya' sehina haiwan sekiranya engkar pada perintahNya dan akur pada laranganNya.Ciptaan ini juga boleh menaik 'darjatnya' dalam ketaatan. Selamat Berfikir utk semua.

Dr Azwan said...

Bukan komen artikel ini tapi artikel kat bawah...

Nadlique : Mana komennya? :)

Syamsul : Macamana boleh bersahabat dengan bunian ni? Bagitahu la... nak tahu jugak pengalaman en syamsul.

Unknown said...


Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam

Related Posts with Thumbnails