Monday, April 7, 2008

Sedang Mencari Handphone Display Showcase Terpakai






Assalamualaikum,

Kepada penjual handphone atau siapa-siapa saja, saya sedang mencari 2 unit Handphone Display terpakai untuk diletakkan di dalam kedai saya.

Anggaran saiznya ialah 4, 6 kaki atau 7 kaki x 4 kaki. Kalau boleh ada 3 baris rak daripada kaca dan paling bawah ada sedikit ruang untuk stor. Rangka aluminium atau kayu adalah diterima. Diharapkan masih di dalam keadaan baik. Warna apa-apa pun tak mengapa. Jika ada saiz yang berbeza boleh juga tunjukkan gambar atau email kepada saya.

Bayaran didalam bentuk tunai. Pengangkutan atas tanggungan saya.


Contoh handphone display


Hubungi saya : 012-9597074 - Dr Azwan (24 jam) atau SMS


Wassalam. /



6 comments:

Anonymous said...

ok abang,nanti saye hello.saye cari kat area saye nanti.tk care~iman honda

Dr Azwan said...

Ok aiman. cepat sikit. dalam minggu ni jugak nak;

Nadlique said...

Macam-macam bisnes Doktor ada. Hehe.

Bagus-bagus!

Dr Azwan said...

Nadlique : ala Nadlique.. sikit2 jer. Tapi saya dapat tahu ada mamat melayu Kelantan ni ada 20+ vending points. Itu termasuk kiosk, shoplots etc yang jual handphone. Jutawan melayu yang jual handphone... ingat nak bukak 2nd vending point very soon. InsyaAllah

Hindi Choti said...


Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses, Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan  ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI PESUGIHAN DUNIA GHAIB Wassalam

Related Posts with Thumbnails