Tuesday, November 6, 2007

PENCARIAN KERJA KOSONG MELALUI ALLYHUNTAssalamualaikum Warahmatullah...

Kepada sesiapa yang ingin mencari kerja kosong, Allyhunt - Asia's No-frills jobsite merupakan satu website yang menawarkan pencarian kerja untuk semua level, pekerjaan yang khusus (specialization), bidang dan berbeza serta lokasi yang anda inginkan.

Jawatan dari non-eksekutif sehingga ke jawatan eksekutif ada ditawarkan, beserta nama company, lokasi dan gaji yang ditawarkan ada diletakkan di dalam sebuah jadual di dalam overview.

Malah terdapat pelbagai artikel menarik yang ditulis untuk mereka yang sedang mencari kerja sebagai pedoman. Salah satu artikel adalah berkenaan dengan persediaan ketika menghadapi temuduga. Menurut artikel tersebut, persedian menghadapi temuduga adalah satu persediaan yang serius termasuk pakaian dan tingkahlaku.

Anda boleh baca artikel tersebut dan banyak lagi artikel lain di website allyhunt.

6 comments:

Anonymous said...

salam doc...selamat hr raye!
aikk doc, blog nie dh nk mule nak berubah jadi advert medium nampakk?
hehehe nuffnang punye pasal...
cheers doc! ;)

Dr Azwan said...

Hahaaa.. tuh tandanya pakcik tengah takder idea nak menulisss..!!

ManC Utd said...

kite nak cari kerjalah.

Anonymous said...

Assalamualaikum...

Saya Nasuha Binti Zakaria.Buat pengetahuan Tn/Pn saya berminat untuk memohon pekerjaan dn baharu sahaja tamat belajar di Kolej Kejururawatan Seri Manjung..Sekiranya ada jawatan kosong.Saya berharap pihak Tn/Pn dapat hubungi saya di talian 014-8151917.Terima Kasih.

Unknown said...


Hindi sexy Kahaniya - हिन्दी सेक्सी कहानीयां

Chudai Kahaniya - चुदाई कहानियां

Hindi hot kahaniya - हिन्दी गरम कहानियां

Mast Kahaniya - मस्त कहानियाँ

Hindi Sex story - हिन्दी सेक्स कहानीयां


Nude Lady's Hot Photo, Nude Boobs And Open Pussy

Sexy Actress, Model (Bollywood, Hollywood)

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

Related Posts with Thumbnails