Tuesday, April 10, 2007

Mixer Roti Kapasiti Tinggi Untuk Dijual

Assalamualaikum WBT..

Di sini saya sertakan gambar mixer kepunyaan saya, dengan kapasiti 15 Liter (2.5-3.0 kg) yang baru berusia 4 bulan (masih dalam warranty). Saya ingin menjual dengan harga RM 900. Harga baru di dalam pasaran ialah RM 1200+.

Tujuan saya menukarnya kerana, buat masa sekarang kapasiti 2.5-3 kg yang ada adalah terhad walaupun saya mix 2 kali sehari. Permintaan ban dan roti yang tinggi daripada pelanggan memaksa saya menukar kapasiti mixer yang ada. Saya ingin membeli mixer baru dengan kapasiti 5 kg.

Berikut adalah gambar mixer yang telah saya beli. Malahan, saya telah meminta juruelektrik memanjangkan wayar mixer sehingga lebih 5 kaki supaya mudah untuk disambung ke punca elektrik. Segala urusan pengangkutan akan saya uruskan. Sila hubungi saya 012-9597074 untuk keterangan lanjut.

Terima Kasih.

4 comments:

anis alina said...

saya mmg nak beli mixer skang tp mixer yg dr. offer ni besar sgt untuk saya yg baru nk bertapak nih :)
kalo boleh berkongsi, kat mana dr. beli mixer tu?
lawat blog saya di http://bakingisfun.blogspot.com

Anonymous said...

Dah jual ke?

Dr Azwan said...

Tak jadi jual en pakupakis. Saya sekarang guna buat cookies. :) Terima kasih krn bertanya.

Kisah Sukses said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini YUSUF ISMAIL seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI RUSLAN SALEH yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dr hasil ritual/ghaib dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pekerja kilang di selangor malaysia , sy sangat berterimakasih banyak kepada AKI RUSLAN SALEH dan jika anda ingin seperti saya silahkan Telefon AKI RUSLAN SALEH di 0812-43477455 Untuk yg di luar indon telefon di +62812-43477455, Atau KLIK DISINI 2D 3D 4D 5D 6D saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI RUSLAN SALEH saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKI, Untuk yg punya mustika bisa juga di kerjakan narik uang karna AKI Ruslan adalah guru spiritual terkenal di indonesia. Untuk yg punya rum terimakasih atas tumpangannya.

Related Posts with Thumbnails